Mi kell hozzá?

Egy olcsó, megbízható weboldalhoz az alábbi három dolog szükséges és egyben elegendő is!

A három legalapvetőbb információ

A honlapok lehetnek, kreatívak, összetettek, szépek és még sorolhatnám a jelzőket. Egy biztos, hogy ha az alábbi három dolog megjelenik rajta, akkor a legfontosabb - egyben a leghasznosabb - információk már elérhetőek a nagyvilág számára.

 1. Mivel foglalkozol

  Nem kell kisregényt írni, egy pár mondatban leírod "mit is szeretnél eladni" azaz mivel foglalkozol. Domborítsd ki, hogy mivel, vagy mennyivel jobb a leendő vásárlónak ha a téged választ.

 2. Szaktudásod alátámasztása

  Ez a bemutatkozás helye. Szintén pár mondatban szedd össze a legfontosabb információkat magadról annak igazolására, hogy értesz ahhoz amit csinálsz, kínálsz.

  Amennyiben vannak már elégedett ügyfeleid, vásárlóid, akkor nekik is itt a helyük felsorolás szinten. Ha netán honlapjuk is van, akkor a webcímüket (ami úgy kezdődik, hogy www...) is ide írhatod.

 3. Elérhetőségeid

  Ide jönnek azok a dolgok amikkel kapcsolatba léphetnek veled. Üzlet, vagy iroda címe, nyitvatartási idő (ha van ilyen), telefonszámok, levelezési cím, publikus adatok a vállalkozásról.

Ennyi elegendő is

Egy kezdő vállalkozónak, vagy kisvállalkozónak ennyi információ a vállalkozásáról bőven elegendő, hogy éljen a lehetőséggel és a legköltséghatékonyabban hirdesse magát egy saját honlappal.

...minimális időráfordítással, jól szervezetten, minőségi honlap