Digitális Futószalag alkatrészraktára

Itt kezdődik minden. Ez az a hely ahova "beszállítod" az adatokat, majd felhelyezed a Digitális Futószalagra melynek segítségével rövid idő alatt elkészítem a honlapodat.

A "rövid idő" azt jelenti, hogy a beküldéstől számítva 24 - 48 órán belül kapsz egy linket egy ideiglenes webcímmel: oldaladneve.digitalis-futoszalag.hu, ahol megtekintheted az elkészült honlapod.

Pontosabban a nulladik lépés egy jó domain név megtalálása. Mielőtt elkezded beszállítani az adataidat, keress egy testhezálló domain nevet. Ez szintén fontos része a hatékony honlapnak, így ne kapkodd el! Ha nem vagy benne biztos, hogy mi a legjobb számodra, a honlapod számára, akkor ezt hagyjuk későbbre. Menet közben lesz alkalmad jelezni, hogy még nincs meg az igazi.

Három dolog kell magadról, vállalkozásodról

  1. mivel foglalkozol
  2. a szaktudásodról néhány mondat
  3. és az elérhetőségeid

Megjelenés

Továbbá döntsd el, hogy milyen legyen a megjelenése a weboldaladnak.

A megjelenés, azaz a kinézet csak a Digitális Futószalagon rendelkezésre álló mobilbarát sminkekből választható. Számuk folyamatosan növekszik, így ha egyelőre nincs köztük számodra szimpatikus, ne keseredj el, nézz vissza később. A sminkeket megtekintheted élőben ezen a linken keresztül.

Első lépés

Pattanj be és irány a futószalag!
A weboldalak T-Modellje