Mennyibe kerül?

Napi két egy darab zsömle áráért TE is megjelenhetsz az interneten saját honlappal. Csak 79,- forint az év minden napján.

Azaz évente 28.835 forint.

28.835 Ft és ami ezért jár

Ez egy előre fizetendő éves díj és ezért az árért a többek között a következőket kapod!

saját domain név
Te választhatod ki, illetve ha már van domain neved, azt is használhatod. Egyetlen feltétel van, még pedig hogy az elsődleges tartomány csak .hu lehet.
Amennyiben egy .com, .net, vagy .eu vagy valami egészen más domain végződésre esik a választásod, akkor egyedi árat adok.
saját e-mail cím
Ennek fontosságáról itt olvashatsz bővebben. Az általad választott domain névhez egy tetszőleges postafiók. Pl.: kapcsolat@sajatdomained.hu. Ez egy olyan e-mail cím amivel Te rendelkezel, bárki is legyen a szolgáltatód.
tárhely
Ez az a hely ahol a honlapod lakik és bárki által, bármikor elérhető az interneten.
honlap
Több, előre elkészített professzionális kinézet alapján az általad választott smink (design) segítségével egy modern, mobilrabarát honlap a legfontosabb információkkal rólad, illetve a vállalkozásodról.
karbantartás
A weboldalak (adat)biztonsági szempontból potenciális áldozatok. Újabb és újabb veszélyforrások bukkannak elő nap mint nap. Ezek "befoltozása" benne van az árban.
látogatottsági statisztika
Minden marketing tevékenység esetén elengedhetetlen a megtérülés arányának ismerete. Ez konkrétan annyit tesz, hogy tudd, mennyibe került neked az adott "hirdetés". Weboldalak esetében még fontosabb, de van még egy hasznos hozadéka is, nevezetesen megismerni azt, hogy a látogatóid, hogyan, milyen kereső kifejezésekkel találtak rá a weboldaladra.
tanácsadás
Már az indulásnál is segítek a tartalom minél "fogyaszthatóbb" formában történő publikálásában, de ezzel nem engedem el a kezed! Különböző leírásokkal folyamatosan ellátlak hasznos tanácsokkal, ötletekkel.

Miért ilyen olcsó?

  1. Először is ahelyett, hogy te mondod meg mi jelenjen meg a honlapodon és én úgy tennék, hogy "hmm, ez jó ötlet..." csináljuk fordítva.
    Ha én mondom meg, hogy mi és hogyan legyen - hiszen több éves tapasztalattal rendelkezem - cserébe TE nagyot spórolhatsz a költségeken.
  2. Másodszor, miután pontosan ismerem a felhasználók igényeit pontosan ezen igényekre fókuszálva alkottam meg a Digitális Futószalagot. Ez egy olyan rendszer amellyel nem csak az elkészítés idejét lehet drasztikusan csökkenteni, hanem a későbbi karbantartást is a lehető leghatékonyabban lehet elvégezni.

...minimális időráfordítással, jól szervezetten, minőségi honlap

Kedvezmény

Egy termék mit sem ér további kedvezmények, akciók nélkül. Még ennél a nagyon kedvezményes árnál is van lehetőséged további megtakarításra.

A részletekért ide kattints!