A weboldalak T-Modellje

Egy egyszerű, olcsó de annál hatékonyabb lehetőség megjelenni az interneten. Napi 2 zsömle áráért Neked is, a legfontosabb információk közzététele a vállalkozásodról.

Miért pont T-Modell?

A név, Henry Ford, mond neked valamit? Ha igen, akkor valószínű neked is megvan, hogy miért ez a zseniális mérnök, feltaláló és üzletember inspirált amikor létrehoztam a Digitális Futószalagot.

Olcsó megbízható autó

Henry Ford 1903-ban azzal a nem titkolt szándékkal alapította meg a Ford Motor Company-t, hogy olcsó, megbízható autókat állítson elő.

Akkoriban az automobilok elsősorban az áruk miatt nem tartoztak az átlagemberek használati tárgyaik közé. Az árat sok minden befolyásolta, - és befolyásolja ma is - mint pl. az előállítás, a felhasznált anyagok és a majdani fenntarthatóság, azaz a szerviz.

Ford T-Modell

Henry Ford alig 5 évvel később bemutatta az azóta elhíresült Ford T-Modellt. A cél még mindig egy olcsó és megbízható autó gyártása volt és ehhez felhasználta az addigi összes tapasztalatait. Elsőként vezette be a futószalagon történő összeszerelést, melynek segítségével az egy autóra eső gyártási idő drasztikusan csökkent, ami hozzájárulhatott az autó árának csökkentéséhez is.

Digitális Futószalag

Igen! Egy honlapot, weboldalt is lehet "futószalagon" gyártani.

Ennek a folyamatnak is megvannak a technikái melyek alkalmassá teszik arra, hogy minimális időráfordítással, jól szervezetten, minőségi honlap készüljön.

avagy a weboldalak T-Modellje

"Egyszerűség és célszerűség", valamint a "technológia újdonságok" vezérelte Digitális Futószalag segítségével olyan weboldalakat tudok készíteni, amik

  • olcsóak
  • olcsón karbantarthatóak (szervíz)
  • megbízhatóak
  • hatékonyak

Ezekről bővebben ezen az oldalon olvashatsz.

...minimális időráfordítással, jól szervezetten, minőségi honlap