Mások Már Megkérdezték - üzemeltetés

Ha előfizetek és a Digitális Futószalagon keresztül lesz saját domainem, akkor ahhoz lesznek majd e-mail címeim is?

Természetesen igen.

Alapból jár hozzá egy darab e-mail cím (pl. kapcsolat@sajatdomained.hu) de ha szükséged van több postafiókra azt jelezd külön és megoldjuk.

A mérete 100MB ami ránézésre kevésnek tűnhet, de...
Nem akarok versenyezni a Gmaillel és egyéb szolgáltatókkal, viszont segítek a beállításban, hogy "soha ne teljen be" az a 100 mega :)

Hányszor lehet regisztrálnia egy embernek, vagy vállalkozásnak?

Egy e-mail címmel egyszer lehet regisztrálni. Regisztrációt követően bejelentkezve a Felhasználó név lesz az egyedi azonosító, így ha szükséges az e-mail cím módosítható, a felhasználó név azonban nem.

Egy felhasználó fiókkal hány honlapot lehet létrehozni?

Egy ingyenesen létrehozott felhasználói fiókkal egy honlap készíthető. Amint a felhasználóból előfizetővé válsz, azaz megrendeled a fizetős részét a szolgáltatásnak, ugyanazzal a felhasználónévvel egy újabb honlap készíthető.

Felhasználó és Előfizető közötti különbségről ezen az oldalon olvashatsz bővebben.

Mi a különbség Felhasználó és Előfizető között?

Felhasználói fiókot bárki létrehozhat aki elfogadja az ÁSZF-ben foglaltakat. Ez díjmentes és nem kötelez senkit semmire.

Előfizető az a Felhasználó lesz, aki a 30 napos próbaidő alatt megrendeli a fizetős szolgáltatást, így a választott saját domain néven is elérhető lesz a honlapja az előfizetés időtartamára. Ez minimum 365 nap.

Miért nem lehet olyan felhasználónevem amilyet én szeretnék?

A legfontosabb oka az, hogy ebből - a regisztrációkor megadott Felhasználónévből - generálódik automatikusan a későbbiek folyamán az a domin név (oldaladneve.digitalis-futoszalag.hu) melyen keresztül ideiglenesen elérhető lesz az elkészült weboldalad.

Magyarországon ugyan van lehetőség ékezetes domain neveket regisztrálni, de az egy külön téma és pénzbe is kerül. Az ideiglenes webcímekben nem használhatunk ékezetes karaktereket és a szóköz sem megengedett. Ezért úgy gondoltam, jobb ha az elején tisztázzuk a szabályokat a későbbi félreértések, javítgatások és magyarázkodások elkerülése végett.

A Digitális Futószalagon érvényes felhasználónév

Az alábbi feltételek mellett regisztrálható:

  • csak kis betű (ékezet nélkül)
  • számok (0-9)
  • szóköz, speciális karakter nem megengedett
  • írásjelek közül csak a - (kötőjel) és a . (pont)