Mások Már Megkérdezték - honlap

Ha nem elég a három menüpont, készíthetek magamnak újabbakat?

Ebben a konstrukcióban nem lehet több menüpont a főmenüben, viszont több aloldalad igen.

Amennyiben a tartalmad mennyisége, vagy a "logikus felépítése" ezt megkívánja, akkor természetesen lehetnek aloldalaid, amik a navigációban megjelennek morzsamenü formájában, de a főmenüben nincs lehetőség a bővítésre.

A rendelkezésre álló sminkek (sablonok) egyike sem nyerte el a tetszésem. Megoldható, hogy testre szabjuk?

Ebben a konstrukcióban sajnos csak korlátozottan van lehetőség egyéni kérésekre. A mintaoldalakon megtekintheted, hogyan is fog kinézni majd a honlapod.

Azonban előfordulhat, hogy már rendelkezel saját arculati elemekkel (logó, színkombináció) amiket természetesen - térítésmentesen - be tudunk emelni abba a sminkbe ami legközelebb áll az elképzelésedhez.

Azonban ha úgy érzed, hogy mégis többre van szükséged, akkor sem "dolgoztál" hiába, hiszen ez egy nyílt forrású rendszer, a Drupal segítségével készült, amit könnyedén ki lehet emelni ebből a rendszerből és egy önálló egyedi weboldallá, egyedi díjazásért tovább fejleszthető.

Mire jó és mit takar a regisztrációs szám?

Ez egy egyedi azonosító amit minden Felhasználó akkor kap amikor Előfizetővé válik, azaz az úgy dönt, hogy az ingyenesen elkészített honlapját (mely 30 napig elérhető) megrendeli, hogy egy éven keresztül, saját domain névvel elérhető legyen az interneten.

Ez a szám a felhasználói fiók regisztrálásának időpontja UNIX időbélyeg formátumban, hogy valóban egyedi legyen ilyen formában: D-1445969040. Ez annak a személynek az azonosítója, akitől hallottál a Digitális Futószalagról és már "Előfizető". A DIFU a Digitális Futószalag rövidítésből származik.

Ennek elsődleges szerepe a kedvezményrendszer igénybevételénél van, mégpedig akkor amikor valaki előfizetővé válik és megadja egy már meglévő előfizető DIFU azonosítóját...

...ekkor a hivatkozott előfizető egy utólagos (pénzbeli) visszatérítéssel kedvezményben részesül.

Bővebben a További kedvezmények oldalon olvashatsz

Ha nem teszik egyik jelenlegi smink (megjelenést biztosító sablon) sem, akkor később lehet másikat választani?

A sminkek száma folyamatosan növekszik. Az előfizetésed ideje alatt van alkalmad másik megjelenést választani a kész honlapodnak a rendelkezésre álló és bővülő sminkek közül.