Mások Már Megkérdezték - mennyi az annyi

Mit jelent az, hogy "naponta 2 zsömle ára"?

Az éves bruttó díja 12.501,- Ft. Ha ezt az összeget elosztod 365-tel, akkor megkapod a 34,- forintot (kerekítve) ami azt jelenti, hogy a magyar piacgazdaságban ennyi pénzért lehet 2 db zsömlét megvásárolni. Természetesen ez csak jelképes hasonlat.

A domain regisztrációjáért még pluszban nekem kell fizetni?

Ha a választott domain neved .hu végződésű akkor nem kell ezért külön fizetned, ez benne van az árban.

Amennyiben már rendelkezel saját domain névvel és szeretnéd azt használni itt a Digitális Futószalagon akkor két dolgot tehetsz.

  1. Megkéred a jelenlegi domain regisztrátorod (tipikusan az akinek fizettél a domain név bejegyzéséért, vagy hosszabbításáért), hogy kérsz egy átirányítást. Ez a legtöbb esetben fizetős szolgáltatás szokott lenni.
  2. A másik megoldás, hogy jelzed felém, hogy intézzem az átregisztrálást. Ez díjmentes, tehát neked nem kerül plusz pénzbe.

Ha ez a domain név nem a fenti TLD-be (Legfelső Domain Tartomány) tartozik, azaz nem .hu (például www.meglevo-domain.pl, vagy www.meglevo-domain.com), akkor egyedi árajánlatot adok számodra.

Van-e költsége ha felhasználói fiókot hozok létre, azaz regisztrálok?

Nincs költsége, a regisztráció amely csak egy előregisztráció teljesen ingyenes.

Meddig használhatom ingyen a Digitális Futószalagot?

A regisztráció után nincs időkorlát. A 30 napos ingyenes próbaidőszak akkor kezdődik, amikor elkészítettem az általad beküldött tartalmakból az ideiglenes webcímen (http://aldomained.digitalis-futoszalag.hu) elérhető honlapodat.

Részemről akkor fogok nekilátni, amikor Te már beküldted a három legfontosabb dolgot magadról, vállalkozásodról.

Kaphatok-e valami kedvezményt ha megrendelem a szolgáltatást?

Az a durva, hogy igen! Még ennél a szemtelenül alacsony árnál is olcsóbban juthatsz weboldalhoz. Erről a További kedvezmények című oldalon olvashatsz többet.